Svadobný obrad priamo na Plaze

Premýšľate nad tým, kde situovať svadobný obrad, aby bol naozaj výnimočný? Prešli ste si obradné sály, no žiadna z nich vás príliš neoslnila a pre svoj veľký deň ste si vysnívali niečo oveľa pôsobivejšie? Máme pre vás riešenie. Svadobný obrad priamo u nás na Plaze je naozaj skvelým riešením, ktoré je praktické, dôstojné a romantické zároveň. Tie najdokonalejšie riešenia mávame často priamo pred očami, stačí sa len lepšie pozerať.

ako prebieha svadba

Pri organizovaní svadby musíte v prvom rade klásť dôraz na spokojnosť a pohodlie svojich hostí. A čo už len môže byť pohodlnejšie ako pozvať ich na svadbu, ktorá sa bude vrátane obradu konať na jedinom, a to veľmi vkusnom a štýlovom mieste? Odpadnú starosti s presúvaním sa, blúdením a parkovaním, časové sklzy i problémy s nepraktickou obuvou. Svadobčania môžu v priestoroch nášho hotela navyše po zábave pokojne aj prespať – dokonca za zvýhodnených podmienok. Starostlivosť o nich z našej strany je teda dokonalá.

Mať všetko v jedno balíku je výhodné

Mať svadobný obrad priamo na Plaze je praktické, ale i štýlové. Zvolíte si exteriér a poviete si svoje Áno pri majáku? Vaše svadobné fotografie budú naozaj výnimočné. Architektúra v štýle Gaudího vás prenesie do exotiky, pričom však nemusíte míňať na letenky či zahraničné hotely, ani zdĺhavo vybavovať povolenia na sobáš v zahraničí.

svadba na Plaze

Mať všetko v jednom balíku je naozaj mimoriadne výhodné. O vašich hostí i o vás sa postaráme od začiatku až do konca. Už aj pred samotným obradom pre nich vieme pripraviť občerstvenie a hneď po ňom prejdeme plynulo na welcome drink pre mladomanželov či privítanie chlebom a soľou. 

Manažér reštaurácie bude mať celý večer pod palcom svadobné menu a dohliadne okrem toho i na priebeh obradu a následné dodržiavanie jednotlivých bodov programu, ktoré ste si naplánovali. Vašou povinnosťou nie je nič iné, len sa zabávať. V prípad záujmu si u nás viete objednať dokonca i posvadobnú hostinu – takzvané dožierky.

U nás zabudnete na starosti

Naplánovať si svadobný obrad na Plaze je naozaj skvelý nápad. V prípade nepriaznivého počasia dokážeme promptne zareagovať a presunúť obrad do interiéru. Môžete sa spoľahnúť, že pripravíme reprezentatívny priestor hodný slávnostného aktu takéhoto významu. 

svadba v Prešove

U nás môžete zabudnúť na všetky starosti – vašou úlohou je zabávať sa a užívať si, my budeme vašimi očami, ušami i rukami, ktoré všetko zariadia, upracú i zabalia. Po hostine vám uskladníme jedlo až do druhého dňa a veríme, že vás poteší i náš symbolický darček v podobe hotelovej izby pre mladomanželov, vrátane kontinentálnych raňajok. 

Svadba v Prešove, no s nádychom exotiky? U nás na Plaze vám vytvoríme nezabudnuteľné zážitky, ktoré ešte umocnia silu vašej vzájomnej lásky.

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Návrat hore