Tipy na darčeky pre svadobných hostí

Svadobný deň je plný lásky, radosti a spomienok, ktoré vám zostanú na celý život. Okrem plánovania dokonalého svadobného obradu a oslavy myslíme pri prípravách aj na tých, ktorí s nami zdieľajú túto radostnú chvíľu – na našich svadobných hostí.

Darčeky pre svadobných hostí sú malým gestom vďaky pre všetkých, ktorí s vami prežijú svadobný deň. Výber toho správneho darčeka však môže byť niekedy výzvou. Pripravili sme pre vás kreatívne a originálne tipy na darčeky, ktoré určite potešia a budú milou spomienkou na váš veľký deň. 

Personalizované darčeky

Popremýšľajte nad predmetmi, ktoré nadväzujú váš spoločný príbeh alebo záujmy, ako sú napríklad fľaštičky vášho obľúbeného nápoja s vlastnoručne napísaným odkazom, alebo zábavné darčeky, ktoré súvisia s vašimi spoločnými záľubami, napríklad mini puzzle. 

Rastlinky v malých kvetináčoch 

Darujte kúsok prírody, ktorý môžu hostia pestovať ako trvalú spomienku na váš veľký deň. Sukulenty alebo bylinky sú nielen krásne, ale aj praktické a starostlivosť o ne je jednoduchá.

Ručne vyrábané mydlá alebo sviečky

Vyberte si príjemné vône a vytvorte malé balíčky hand-made mydiel alebo sviečok. Bude to nielen užitočný darček, ale ručná výroba je aj peknou pridanou hodnotou.

darčeky pre hostí na svadbe – mydielka
Darčeky pre hostí na svadbe – mydielka. Foto: Shutterstock

Personalizované občerstvenie

Malé balíčky s obľúbenými sladkosťami alebo miestnymi špecialitami s personalizovanými etiketami sú vždy obľúbené. Môžete zvoliť čokoľvek od ručne vyrobených čokolád po sušené ovocie, oriešky či med.

Káva alebo čaj

Pekným a chutným darčekom môže byť aj zmes na prípravu sypaného čaju, tzv. pečený čaj alebo balíčky s výberovou kávou. Pridajte ručne napísané poďakovanie či fotku, aby ste tomuto darčeku pridali osobný nádych.

Med ako svadobný darček
Med ako svadobný darček. Foto: Shutterstock

Fotografické magnetky

Objednajte si personalizované magnetky s fotkami z vašej spoločnej dovolenky alebo z momentov, ktoré ste zažili s vašimi priateľmi a rodinou. Ak si ju hostia prilepia na chladničku, pripomenie im tento krásny deň.

Vlastnoručne vyrobené záložky

Pre milovníkov kníh môžete vytvoriť záložky, na ktorých budú citáty o láske, manželstve alebo jednoducho také, ktoré sa vám dvom páčia. Záložky môžete ozdobiť malými kresbami, pečiatkami či sušenými kvetmi, aby ste im dodali ešte osobnejší nádych.

Darčeky sú kreatívnou drobnosťou, ktorá poteší vašich hostí a pripomenie im tento výnimočný deň aj po niekoľkých dňoch či týždňoch. Vždy je dobré zvoliť darčeky, ktoré odrážajú vašu osobnosť a sú nielen originálne, ale aj praktické a užitočné alebo zábavné.

Návrat hore