Vnútorný alebo vonkajší svadobný priestor? Čo je pre vás lepšie?

Každá nevesta sníva o rozprávkovej svadbe v krásnom svadobnom priestore. Aj preto je pri plánovaní svadby jednou z kľúčových otázok práve výber medzi vnútorným a vonkajším priestorom, prípadne ich kombináciou.

Každá možnosť má svoje výhody aj nevýhody, ktoré môžu ovplyvniť atmosféru a celkový zážitok z vášho veľkého dňa. Váš výber by mal preto zohľadňovať nielen vysnívanú predstavu o svadbe, ale aj praktické faktory, ako je počasie, kapacita hostí či logistika.

Vonkajší svadobný priestor

Svadobný priestor v exteriéri je lákadlom pre páry, ktoré túžia po svadbe pod holým nebom v obklopení prírody. Takéto prostredie vytvára neopakovateľnú atmosféru a ponúka množstvo príležitostí na originálne fotografie v prirodzenom svetle. Na druhej strane však svadba výhradne v exteriéri so sebou prináša riziko nepriaznivého počasia, ktoré môže narušiť vaše plány. Je dobré mať preto záložný plán vo forme alternatívneho vnútorného svadobného priestoru alebo svadobného stanu.

Vnútorný svadobný priestor

Svadobný priestor v interiéri prináša svadobčanom istotu a pohodlie bez ohľadu na vonkajšie podmienky. Nemusíte sa obávať dažďa či vetra. A ak je priestor navyše dobre klimatizovaný, neprekvapia vás ani nepríjemne vysoké teploty. Svadobný interiér navyše často umožňuje flexibilnejšie usporiadanie, najmä čo sa týka dekorácií a rozmiestnenia stolov. Záleží to však od konkrétneho priestoru. V niektorých prípadoch môže byť nevýhodou napríklad aj menšia priestrannosť či obmedzené možnosti pre svadobné fotenie.

Ideálna kombinácia

Výber medzi vonkajším a vnútorným priestorom závisí od vašich preferencií. Množstvo svadobných párov sa však po zvážení výhod a nevýhod oboch možností prikláňa k ich kombinácii. A práve v tomto je svadobný priestor v PLAZA BEACH Resort v Prešove zaujímavým riešením.

Elegantne zariadený, flexibilný a klimatizovaný interiér sa u nás spája s unikátnym vonkajším prostredím s romantickými výhľadmi, ikonickým majákom či pieskovou plážou, ktorú na Slovensku len tak ľahko nenájdete. Vaša svadba tak bude nielen krásna, ale aj pohodlná a nezabudnuteľná pre vás aj vašich hostí.

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Návrat hore