Trendy vo svadobnej výzdobe: Aké štýly sú práve in?

Zatvorte oči a predstavte si váš svadobný deň. Čo vidíte? Krásne svadobné šaty a dokonale vyzdobený svadobný priestor? Niet divu, práve tieto veci sú pre každú budúcu nevestu pri plánovaní tými najzásadnejšími. Výber celkového štýlu svadby záleží na vašich preferenciách a dokáže ozajstné zázraky. Správna výzdoba navodzuje jedinečnú atmosféru celej svadby. Mala by však reflektovať možnosti a vzhľad svadobného priestoru.

Každý svadobný priestor je iný a má svoje špecifiká. Častokrát presahuje svadobnú sálu a zahŕňa aj exteriér, vstupné a iné priestory. Pri výbere svadobnej výzdoby preto myslite na komplexnú výzdobu s efektnými detailmi. Pomôžeme vám rozhodnúť sa naším prehľadom aktuálne najobľúbenejších svadobných štýlov.

Boho svadobná výzdoba

V súčasnosti kraľuje vo výzdobách tzv. boho štýl. Je ideálny pre páry, ktoré milujú voľnosť a prírodu. Aj preto je pre neho typický práve vonkajší priestor v prírode alebo na lúke. Častokrát však kombinuje obrad v boho štýle vonku so svadobnou sálou s boho dekoráciami z dreva, juty, slamy, macrame a množstvom prírodných prvkov, ako je eucalyptus či vetvičky zo stromov. Tento štýl je veľmi obľúbený aj v našom svadobnom priestore v Prešove – v Plaza Beach Resort.

Elegantná svadobná výzdoba

Ďalšou pomerne častou voľbou budúcich neviest je elegantný štýl. V luxusných svadobných priestoroch, ktoré nájdete aj u nás na Plaze, je elegantná výzdoba skvelou príležitosťou, ako všetko efektne prepojiť do honosnej atmosféry. Dôležitú rolu zohrávajú najmä zlaté a strieborné akcenty, kvalitné textílie a doplnky. Tento štýl si však vyžaduje precíznosť a detaily, ktoré dodajú svadbe sofistikovaný vzhľad.

Elegantná svadobná výzdoba

Romantická svadobná výzdoba

Romantická výzdoba je plná ružových tónov a iných jemných pastelových farieb. Dominujú pri nej kvety, sviečky a jemné textílie, ktoré dodávajú svadobnému priestoru mäkkosť a teplo. To platí aj pre exteriér. Lampióny či romantické girlandy očaria hostí navodením prívetivej a uvoľnenej atmosféry. Romantický štýl je pre mnohé nevesty ideálnou voľbou, pretože sa ním doslova nedá nič pokaziť. Veď každý túži po tom, aby jeho svadba bola romantická a rozprávkovo krásna.

Romantická svadobná výzdoba

Vintage svadobná výzdoba

Pre mnohé nevesty je splneným snom vintage svadba. Využíva starožitné predmety a retro dekorácie. Pre tento štýl výzdoby je vhodnosť svadobného priestoru nanajvýš kľúčová. Ideálne sú staré budovy, stodoly či rodinné domy s bohatou históriou. Vyhrať sa môžete s množstvom efektných rekvizít, ako sú staré kufre, knihy, čipkové obrusy a vintage nábytok. Cieľom je vytvoriť autentickú vintage atmosféru, ktorá prenesie hostí do starých čias v každom detaile. V našom svadobnom priestore v Prešove vám radi pristavíme štýlového veterána.

Vintage svadobná výzdoba

Rustikálna svadobná výzdoba

Rustikálny štýl nie je preferenciou každého. Sú však budúce nevesty, ktoré túžia práve po rustikálnej svadbe. Tá sa najčastejšie odohráva v priestoroch, ako sú farmy, stodoly alebo v prírode. Obľúbené sú drevené dekorácie, jutové doplnky, debničky a poľné kvety. Tento štýl je veľmi flexibilný a môže byť prispôsobený rôznym prostrediam. Ak to vizuálne dovoľuje aj klasický svadobný priestor, rustikálna výzdoba mu dokáže dodať vskutku zaujímavú atmosféru.

Ako si vybrať svadobný priestor podľa preferovaného štýlu?

Ak už predstavu o svadobnej výzdobe a celkovom štýle svadby máte, vyberte si svadobný priestor, v ktorom vynikne najlepšie. Pri výbere zohľadnite aj jeho kapacitu, lokalitu a dostupnosť. Svadobný priestor by mal zároveň odrážať vašu osobnosť a vytvárať príjemnú atmosféru pre vás a vašich hostí. Veď svadba je len raz za život, tak nech je taká, po akej naozaj túžite.

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Návrat hore