Svadobné fotografie v magickom svadobnom priestore

Vo svadobný deň je najdôležitejšie užiť si ho najviac, ako sa len dá, a uchovať si spomienky naň krásnymi svadobnými fotografiami. Prečo teda túto jedinečnú chvíľu nezachytiť na mieste, ktoré je rovnako magické ako samotná udalosť? Svadobné trendy hovoria jasne. Krásny svadobný priestor je pre dokonalé svadobné fotografie jednoducho základ.

Je len na vás, či si na fotenie svadobných portrétov, obradu a hostiny zvolíte odlišné miesta, ako je vaša svadobná sála, alebo si vyberiete priestor, ktorý vám ponúkne všetko na jednom mieste. Možností je veľa. Náš svadobný priestor v PLAZA BEACH Resort v Prešove vám do vašich spomienok prinesie navyše aj nádych exotiky, aký na Slovensku len tak nenájdete.

Svadobné prípravy a obliekanie

Podľa aktuálnych trendov fotografi zachytávajú momenty svadobných príprav najčastejšie v luxusných hotelových izbách. Stále sa však nájdu aj svadobné páry, ktorým postačia fotky aj z domáceho prostredia. Štýlovo zariadené hotelové izby však vašim fotkám dodajú nádych luxusu a sú často presvetlené prirodzeným svetlom ideálnym pre jemné a elegantné zábery.

First look s romantickým výhľadom

First look, alebo inak prvé uvidenie, je emocionálny a intímny moment, keď sa nevesta a ženích po prvýkrát vidia vo svadobnom oblečení. Zachytiť tieto autentické momenty v prostredí s nádherným výhľadom pridáva záberom jedinečnú atmosféru. Dokonalý pozadím pre túto nezabudnuteľnú chvíľu je aj výhľad na náš areál PLAZA BEACH Resort. Na fotkách z terasy ho máte v pozadí celý ako na dlani.

Svadobný obrad a tanec ako z rozprávky

Výmena prsteňov, prvý bozk a prvý tanec manželského páru sú svadobnými spomienkami plnými spontánnosti a emócií. Tie dokáže na fotografiách umocniť aj krásny svadobný priestor s kvetinovou slavobránou, vysvieteným svadobným parketom a romantickou svadobnou výzdobou. Túžite po tom, cítiť sa ako v rozprávke? K tomu vám svadba na Plaze napomôže všetkými desiatimi.

Kreatívne svadobné fotografie

Po svadobnom obrade prichádza čas na svadobné portréty a kreatívne fotografie. V súčasnosti sú najviac populárne fotky s využitím prirodzeného svetla, tieňov a architektonických prvkov. Ak máte svadbu v priestore s krásnym interiérom a zaujímavými exteriérovými zákutiami, o dokonalé fotografie nebudete mať núdzu.

Podľa riaditeľky PLAZA BEACH Resort-u Alice Harčaríkovej: „Svadobné páry sa najradšej fotia v areáli kúpaliska pod palmami a na terase majáka, odkiaľ je krásny výhľad na celý Prešov a okolie. Obľúbeným miestom je však aj luxusný svadobný apartmán.”

Magické fotografie s večernou atmosférou

Svadobné fotografie v noci majú neopísateľnú atmosféru. Praskajúce prskavky, lampáše, sviečky či iné svietiace dekorácie vytvárajú kúzelné zábery plné romantiky. Je len na vás, ako fotenie v noci využijete na zachytenie vašich svadobných spomienok. Svadba na Plaze je na nočné fotenie ideálna, či už ide o fotky v romanticky vysvietenom areáli alebo pri efektných svietiacich písmenách LOVE.

Svadobné fotografie sú viac než len obrázky. Sú to spomienky, ktoré si budete s radosťou pripomínať prezeraním po celý život. Dodajte im jedinečnosť a krásu, ktorá pretrvá navždy výberom originálneho svadobného priestoru, a vytvorte si vlastnú svadobnú rozprávku.

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Návrat hore