Silver

Aperitív: Prosecco

Polievka: Kohútí vývar s domácimi rezancami

Hl. jedlo: Bravčová panenka s tekvicovým ragú a omáčka z portského vína, maslové hráškové lúsky

Teplý a studený bufet z tradičnej kuchyne

Gold

Aperitív: Marhuľovica 

Predjedlo: Cviklové carpaccio s kozím syrom, rukolou a mandľovými lupeňmi

Polievka: Kohútí vývar s domácimi rezancami

Hl. jedlo: Jelenie ragú na víne so slaninkovo–žemľovým knedlíkom a brusnicami

Teplý a studený bufet z tradičnej kuchyne

Diamond

Aperitív: Hruškovica

Predjedlo: Kačacia pečeň s hruškovým chutney a mini lokšou

Polievka: Hríbový krém s chrenom

Hl. jedlo: Filet mignon s risottom allo champagne

Dezert: Čokoládové souffle na bielej čokoláde s čerstvým ovocím

Live Cooking & Grill